Welkom!

Welkom op mijn eigen auteurspagina! Deze pagina zal ik geheel en al gaan gebruiken om te schrijven over mijn boeken. Inmiddels heb ik al twee gedichtenbundels uit mogen geven, welke je hier natuurlijk ook kunt vinden. Misschien ken je mij al wel, maar het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je geen idee hebt wie dit bericht geschreven heeft. Daarom zal ik me even kort aan je voorstellen.


Patricia Schmitz-Heres

Ik ben dus Patricia Schmitz-Heres. Ik ben in 1983 geboren in Assen en heb daar ruim 20 jaar gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar Harmelen, Bilthoven en als laatste naar Landgraaf, waar ik in 2007 definitief ben gaan wonen. Je vraagt je nu misschien af hoe ik in Landgraaf terecht ben gekomen? Nou, dat is eigenlijk heel simpel, ik ben gaan samenwonen met mijn toenmalige vriendin Daphne. En sinds 2011 mag ik haar met trots mijn vrouw noemen. En sinds 2014 zijn wij samen de trotse moeders van ons zoontje Bjarne Tim.

Dagelijks leven

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als postbezorger bij PostNL. 'S morgens vroeg bezorg ik de krant en in mijn vrije tijd werk ik aan mijn eigen weblog; Patricia neemt je mee. Daar schrijf ik over vanalles wat ik meemaak in mijn leven, maar ook over producten die ik krijg om te testen. Mijn droom is om van mijn blog een succesvolle blog te maken waar ik inkomsten uit kan halen zodat ik kan gaan stoppen met de krant.

Hobbies

Ik heb een aantal hobbies, namelijk zingen, wandelen en schrijven. Wandelen? Ja, inderdaad wandelen. Want gewoon ontspannen wandelen is natuurlijk heel wat anders dan wandelen tijdens mijn werk. Zingen is echt een passie. Het liefste zing ik de hele dag, maar ja, dat ziet er misschien ook wel raar uit als ik loop te zingen tijdens het postbezorgen. Maar dat gebeurt heus wel eens hoor. Verder zing ik iedere vrijdag bij een koor waar ik deel van uitmaak. En schrijven... Tja, dat lijkt me geen vreemde hobby als ik twee gedichten bundels uit heb gebracht. In het verleden heb ik ook een verhaal geschreven van meerdere hoofdstukken. Daar heb ik eigenlijk nooit echt wat mee gedaan omdat ik het zelf niet goed genoeg vond om er wat mee te doen, maar toch kriebelt het nog altijd wel om een verhaal te gaan schrijven. Dus wie weet komt er ook nog ewl eens een "echt" boek van mijn hand in plaats van gedichtenbundels.

Nu weet je een klein beetje wie ik ben. En nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar wie jij bent. Dus ik zou zeggen, stel jezelf even kort aan mij voor :)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Yes, het is zover!

Nagelbijten...

Mag ik je wat vragen?

Work in progress

Licht na het donker